کفپوش بتنی
  • دسته بندی : کفپوش
  • درتاریخ : 30 بهمن 1401
  • بدون دیدگاه
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

کفپوش بتنی

بتن عنوان ابتدایی‌ترین ماده کفپوش به حساب می آید. تنها سطح دال است که به منظور نصب پایه‌های ساختمان، مستقیماً بر روی ماسه یا بستر خاکی ریخته می‌شود. از مهم ترین ویژگی های بتن، قوی و محکم بودن و دوام بسیار بالا
بتن از ابتدایی‌ترین مواد برای کف سازی به حساب می آید. تنها سطح دال است که به منظور نصب پایه‌های ساختمان، مستقیماً بر روی ماسه یا بستر خاکی ریخته می‌شود. از مهم ترین ویژگی های کفپوش بتنی، استحکام و دوام بسیار بالا است. با این حال، پیشرفت‌های مدرن کف سازی گزینه‌های مختلفی را در اختیار متخصصان قرار داده است و به آن ها این امکان را می‌دهد تا این مواد اولیه را به طور کامل از ابتدا خلق کنند.
همچنین می توان آنها را صیقل داد تا برای ایجاد چسبندگی دارای بافت باشند. همچنین می‌توان آن ها را با تکنیک‌های مختلف رنگ آمیزی و یا لکه دار نمود که به شما امکان می‌دهد ظاهر مواد طبیعی را بر روی آن پیاده کنید، یا کف را با طرح‌های چاپی پیچیده تزیین نمایید. برای اطلاع بیشتر از خرید و قیمت کفپوش بتنی رنگی و مراحل اجرای آن با مشاورین شرکت آرملات تماس بگیرید. 
اجرای کفپوش بتنی برای یک طبقه از ساختمان یا حیاط
اجرای کفپوش بتنی برای حیاط یا سایر سطوح مانند پارکینگ یا یک طبقه از ساختمان٬ نیازمند افراد متخصص و با تجربه‌ای است که سالها در این زمینه مهارت کسب کرده‌اند. بیشتر ساختمان ها بر روی ماسه ساخته شده‌اند که در زیر آن یک تخته بتنی قرار دارد که به عنوان پایه عمل می‌کند. این لایه با یک ورق، مانع بخار شده که از حرکت رطوبت به داخل بتن جلوگیری می‌کند. سپس یک ورق توری پارچه‌ای سیم جوش که برای کمک به چسبندگی روی آن قرار می‌گیرد و در آخر، دال بتنی مستقیماً روی این لایه‌ها ریخته می‌شود.
در بعضی از نقاط، بتن به صورت یک پایه یا پایه‌ای به سمت پایین امتداد می‌یابد که برای لنگر انداختن ساختار بر روی زمین عمل می‌کند. این روش برای محافظت از یکپارچگی سازه‌، اغلب توسط مواد عایق و ورق سخت احاطه شده‌اند. دال بتی صاف شده و سپس بعد از مدت زمانی مشخص خشک می شود.

کاربرد کفپوش بتنی 

در این مرحله، می‌توان کفپوش را به عنوان سطح کف پایه برای سازه مورد استفاده قرار داد. همچنین می‌توانید از این سطح به عنوان پایه استفاده کنید تا انواع دیگر کف را روی آن نصب کنید.
دال‌های بتنی ساده سال ها به عنوان مواد کف زیرزمین‌ها، گاراژها، پاسیوها و مکانهای مفید عمل می‌کردند، اما اکنون بتن در داخل منازل نیز ماده ای قابل استفاده می‌باشد. بتن می‌تواند برخی از ظریف‌ترین و رنگارنگ‌ترین طبقه‌هایی را که تاکنون دیده‌اید را به شما ارائه دهد، هرچند که با توجه به سلایق مختلف برای هر خانه ای مناسب نیست. کف بتنی در دهه‌های اخیر برای کاربردهای تجاری نیز مورد استفاده قرار گرفته است.
با اینکه بیشتر کف های زیبا، براق و بادوام در فروشگاه های بزرگ بتنی بکار رفته است، اما اخیرا بتن به عنوان یک گزینه مناسب برای کف سازی ساختمان های مسکونی نیز شناخته می شود. چراکه تکنیک‌های زیبا و اقتصادی بیشتری را برای مصرف کنندگان به همراه دارد و مزایای شگفت انگیز آن نیز گسترش یافته است.
کفپوش بتنی ماندگاری بیشتری دارد، عملکرد بهتری دارد و در طولانی مدت در هزینه شما صرفه جویی می‌کند. با نوع سخت آن می‌توانید به معنای واقعی کلمه هر طرحی را که می‌خواهید بسازید. پس از نصب و اجرای کفپوش بتنی، یک برش دهنده یا مجری بتن، پوشش هنری را بر روی کف اعمال می‌کند.
کف را با حاشیه‌ها و یا طرح‌های دیگر منبت کاری کنید تا بتوانید ظاهر کاشی و سرامیک یا سنگ مرمر را به همراه داشته باشید. کفپوش بتنی رنگی نیز روش دیگری برای تولید یک پوشش زیبا است.
انواع کفپوش بتنی رنگی
یکی از مرایای مهم کف پوش های بتنی٬ رنگ آمیزی آن و پرداخت آنها برای کاربردهای گوناگون می باشد. علاوه بر داشتن استحکام و صرفه جویی در قیمت و هزینه های پروژه٬ شما میتوانید با توجه به سلیقه خود رنگ آنها را نیز تغییر دهید. در زیر با انواع رنگ های مختلف بتن سخت آشنا شوید:  
رنگ اسیدی
رنگ اسیدی در کفپوش بتنی رنگی٬ در بافت بتن نفوذ می کنند و پس از مدتی به جزئی از آن تبدیل می شود. رنگ های اسیدی بسیار با دوام هستند و با گذشت زمان پوسته پوسته و بی رنگ نمی شود.
رنگ اکریلیک
با توجه به این که پایه ی رنگ های اکریلیک بر آب هستند، با بتن واکنش نمی دهد. رنگ اکلریک سطح صاف و براقی ایجاد می کند و در نهایت مانند استیل به نظر می رسد.
رنگ خشک
رنگ های خشک شامل دانه های ریزی هستند که مانند پودر روی سطح بتن پاشیده می شوند. رنگ آمیزی با رنگ خشک، سطحی مقاوم و سخت را ایجاد می کند.
لکه های رنگی
رنگ آمیزی با لکه های رنگی را می توان برای هر نوعی از کف پوش های بتنی در نظر گرفت. لازم به ذکر است که تفاوت در رنگ ها و الگوهای متعدد و مختلف یکی از مزایای این روش به شمار می آیند.
کاربرد کفپوش بتنی سخت
قطعا کفپوش هایی را دیده ایم که به علت ترک خوردن، ناهموار بودن، شکستگی و گرد و غبار، غیر قابل استفاده می‌شود، همه این مشکلات منجر به از دست رفتن زمان تولید و تعمیرات گران می‌شود. از کفپوش بتنی سخت، می‌توان در سطوح وسیع کارخانه‌های فولادی، کارخانه‌های دارویی، گاراژها و سوپرمارکت‌ها، انبارها و دیگر مکان های صنعتی و غیر صنعتی استفاده کرد.
کفپوش بتنی سخت یکپارچه DST
از خصوصیات کفپوش بتنی سخت می‌توان به مقاومت در برابر نیروهای وارده، پایایی و دوام بالا، مقاومت به عوامل محیطی، ثبات حجم، ضد سایش بودن و نفوذ نکردن آب به داخل بتن اشاره کرد. تمام این ویژگی های منحصر به فرد بتن سخت سبب شده است تا این محصول در میان مصرف کنندگان از محبوبیت بالایی برخوردار باشد.
در حقیقت، بتن به معنای واقعی کلمه پایه‌ی اکثر زیر بناهای صنعتی در سر تا سر جهان را فراهم می‌کند. یک کف سازی بتنی خوب٬ طیف گسترده‌ای از ویژگی‌ها را ارائه می‌دهد. از جمله این ویژگی ها می توان به مقاومت در برابر سایش بالا، طول عمر طولانی و توانایی حمل بارهای بسیار سنگین اشاره کرد.
متأسفانه مراحل برنامه ریزی٬ ساخت و اجرای کفپوش‌های سخت مورد توجه سرمایه گذاران، طراحان و پیمانکاران قرار نگرفته است. معمولاً فقط در مواقعی که نمی‌توانند مطابق با استانداردهای لازم عمل کنند، مورد توجه قرار می‌گیرند و این زمان برای جلوگیری از تعمیرات یا تعویض‌های لازم، خیلی دیر است.
مزایای کف پوش های بتنی سخت
سیستم BAUTECH DST ،پوشش لرزش خشک با مزایای زیر، همه این مشکلات را برطرف می‌کند.
مقاوم در برابر سایش تضمین شده
عملکرد سنگین
آنتی استاتیک
محکم و ضد گرد و غبار است
محدوده رنگ
تعمیر و نگهداری رایگان
مقرون به صرفه
به طور کلی کفپوش‌های بتنی سخت به عنوان یک ماده اصلی اساسی در نظر گرفته می‌شود. این برای اهداف عملی مانند ایجاد مقاومت، کف‌های تقویت کننده و سازه های جامد استفاده می‌شود. اما این کفپوش‌های سخت همچنین می‌توانند به عنوان ابزاری برای افزایش طراحی داخلی مورد استفاده قرار گیرند.
این مورد در همان سنگ مرمر یا گرانیت به کار گرفته می شود تا کف براق ایجاد شود. کفپوش بتنی صیقل داده شده از این نظر دارای مزیت هستند که می‌تواند فضاهای وسیع را در مقابل کف مرمر یا گرانیت، جایی که اندازه دال ها محدود است، پوشش دهد. با استفاده از کفپوش بتنی صیقلی، تزئینات داخلی می‌توانند کفپوش یکپارچه‌ای ایجاد کنند.
روشی برای اجرا و ساخت کفپوش های سخت بتنی که دارای پوشش براق و سخت بسیار اتوژن است و به پوشش های دیگری نیاز ندارد، شامل ریختن یک مخلوط بتنی برای ایجاد تخته‌ای با سطح فوقانی کمی زیر سطح تعیین شده برای کف ایجاد شده است. یک لایه سطحی کفپوش بتنی سخت با استفاده از مقداری ماده‌ی خشک حاوی بلورهای کوارتز و عامل رنگ‌آمیزی ایجاد می‌شود، اما فاقد سنگدانه درشت است. کف با یک درزگیر کیورینگ پوشانده شده و تقریباً برای 30 روز و در واقع تا زمانی که به مقاومت فشاری از پیش تعیین شده برسد، آماده می شود. مواد سیلر برداشته شده و اتصالات انبساطی آب‌بندی می‌شوند.
سپس سطح بالایی به صورت مکانیکی سمباده زده و پرداخت می شود تا زمانی که براق بودن و شفافیت در خود لایه سطح کف حاصل شود و در نهایت می توانیم نمونه‌ایی از کفپوش‌های بتنی سخت را با تزیین مناسب در اختیار داشته باشیم.

سوالات متداول
1- مزایای استفاده از کفپوش بتنی کدام است؟
سرعت اجرای بالا، تنوع در رنگ، هزینه پایین در نگهداری، مقاومت بالا در حریق، تداوم زیاد و سهولت در تمیزکاری از مزایای کفپوش بتنی می باشند.
2- کاربرد کفپوش بتنی چیست؟ 
از کفپوش‌ های بتنی می توان در اکثر فضاهای داخلی مانند اتاق خواب ها، سرویس‌های بهداشتی و حمام، راهروهای سالن‌های پذیرایی، راهروها، آشپزخانه و... استفاده کرد.
3- انواع کفپوش های بتنی کدام اند؟
انواع کفپوش های بتنی شامل کفپوش های بتنی ترافیکی، پیش ساخته، پیاده رو، پازلی، آراکس و طرح سنگ هستند.
4- نکات مهم در نگهداری کفپوش بتنی کدام اند؟
از مهمترین نکات در نگهداری کفپوش های بتنی می توانیم به پاک کردن سریع لکه ها، استفاده از ابزار مناسب در تمیزکاری، و عدم استفاده از مواد آسیب زننده، اشاره کنیم.

به این مطلب امتیاز دهید 0
پرینت
اشتراک گذاری:
مطالب مرتبط
دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید.
Captcha
لطفا صبر کنید...